Team buildings

Присъединете се към иноваторите в team building- ите като включите playback театър в програмата. Освен представление, в което всички присъстващи ще споделят лични истории ви предлагаме обучения и тренинги за развиване на артистизъм, креативност, нов подход към клиентите, умения за привличане на вниманието, свързване на екипи по нов и необичаен начин!

Атмосферата, която създава едно Playback преживяване е интимна и провокативна едновременно. Изключително подходящо е за стопяване на леда, за опознаване на колеги и партньори, за решаване на конфликти, за затопляне на отношенията и за рефлексия след конференция или други корпоративни събития. Освен, че може да включите Plаyback представление като част от събитието си или като тийм билдинг, можем да ви предложим и обучение по Playback театър, което ще бъде вълнуващо преживяване за всички – ще ги провокира и сближи. Има много варианти за употреба в корпоративна среда, свържете се с нас, за да ви предложим индивидуална оферта.

За информация и записване
zetabally@gmail.com и 0886 19 44 92

“Тук и сега”, Гласко Смит Клаин и Амперел се оказа чудесна комбинация. По случай 20 години на българския пазар и успешно партньорстово с Амперел на 25.03.16г беше организирано голямо фирено тийм билдинг събитие, на което “Тук и сега” бяха поканени да извадят хората от зоната им на комфорт, да провокират креативността им и да им помогнат да се опознаят, да споделят преживявания, за които дълго да разказват.

Астра Зенека подобри креативността на екипа си като проведе обучение и включи актоьрите на “Тук и сега” в годишната си презентация! Всички се забавляваха, а и останаха изненадани от талантите на колегите си!

Зенна ЕООД организира обучение по Playabаck театър за Президентски клуб, София. Цвета Балийска работи с деветимата члена на клуба три часа, след което тя и актьорите изнесоха представление. Обучаващите се постигнаха много добри сценични резултати, представлението след обучението премина над очакванията на участниците и публиката. Снежана Георгиева, организатора на събитието отчита тренинга като много успешен, както и подчертава, че този тренинг предлага излизане от зоната на комфорт, което е изключително важно за хората на бизнеса.
http://zenna.bg/

В рамките на XV HR конференция, “Тук и сега” проведоха обучение на 15 участници, а 9 от тях играха пред своите колеги на Гала вечерята. Отзивите са, че за тях е било много полезно, забавно и различно преживяване.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s